Jsme ledoborce razící novou cestu. Chytří následují a dorazí do cíle.

Jedna proti milionu?

Ne, jen první z milionů! Lidé se často diví tomu, jak je možné navrátit vychýlený zdravotní stav do normálu jen základním jídlem a bez sportu, a proč o tom nikdy dříve neslyšeli. Kdyby to bylo tak snadné, přece by se nemuselo tolik lidí trápit drastickými dietami a hodinami cvičení. Přece se ty miliony lékařů nemohou mýlit?

Bohužel mohou, spousta lékařů stále razí teorii, že stačí nejíst a cvičit, aby šla váha dolů. Funguje to, samozřejmě, ale pouze na omezenou dobu. Pokud ve svém úsilí a dietě povolíte, shozená kila Vám opět naskáčou zpátky a často ještě s přídavkem. Ale po čase už to častokrát nikdo dál neřeší, důležitá je prvotní fáze, kdy jdou kila dolů a vše tedy funguje, jak má. 

Jedná se o proces hubnutí, který vznikl v minulém století a nikdo jej doteď nezrevidoval. Lékaři stále fungují v zajetých kolejích a řídí se poznatky, které už nejsou platné. V jednadvacátém století žijeme diametrálně jinak než naši předci a tomu musí odpovídat také naše stravování.

Tady vážně neplatí teze, že opakovaná lež se stává pravdou, fyzická podstata těla nám jasně říká, že je všechno jinak. Tuhle jinakost už popsaly miliony vědců po celém světě, ovšem nové informace se velmi těžko propracovávají do praxe, jedním z důvodů je bezesporu obrovský byznys prodavačů pilulek, koktejlů a dalších zázračných preparátů na hubnutí, kterým se nehodí, aby potencionální zákazníci věděli, že existují mnohem jednodušší, levnější a přirozenější možnosti, jak zhubnout a váhu si v pohodě udržet.

Jsem jedna proti milionu, kteří nechápou, ale také první z milionů, jež chápou změněné zákonitosti těla a začínají s tím pracovat naprosto jinak, než tomu bylo doposud.

Nemusíme omezovat suroviny! Naopak! Je naprosto nežádoucí pro fungování těla omezovat zdroje. Vyvinuli jsme se ve všežravce, což má nesporné výhody a pouze jednu nevýhodu, tedy že musíme jíst všechno. Jakékoli vyčleňování surovin z jídelníčku vede jen k poškozování těla a nebo jeho postupnému chátrání.

Nemusíme cvičit, abychom hubli. Stačí jen zapřáhnout potraviny do procesu tak, aby pracovaly pro nás a ne proti nám. Některé tak pracují zcela běžně už teď, aniž byste si toho byli vědomi. Věřte, že stačí malé změny v zažitém mechanismu, který si všichni neseme ze své rodiny a považujeme jej za normální, abyste žili zdravě a spokojeně.

Za vše vděčíme novým zobrazovacím metodám, které nám ukazují, jak je mozek postaven a že vlastně stravu neřídí, ale je pečlivě řízen. Tyhle informace se samozřejmě nesetkávají s kladným ohlasem, protože vybočit ze zajetých kolejí může být náročné, ale ať už jsou přijímány jakkoliv, na jejich podstatě se nic nemění a čím dříve to pochopíte, tím dříve se vypořádáte se svoji nadváhou.

Svou váhu udržuji již přes 17 let! Jen obyčejným jídlem a bez sportu. Pravdivost a úspěšnost informací ověřily již tisíce spokojených klientů.

Není čas začít nad tím přemýšlet?

Lenka Náměstková, DiS.

Sdílejte tento příspěvek

Informace

SAH večeře v srdci Nymburka

Představte si, že přijdete do restaurace, kde vám připraví večeři přesně podle jídelníčku🤩 Právě takhle vypadá splněný sen ve spolupráci s restaurací Alfocaccia v samotném srdci Nymburka👌

Přečíst celé
Nalejvárna

Dvacátý pátý díl – Dovolená

Už se vidíte na pláži u moře, na horské túře nebo na zahradě u chalupy?😎
Pak přišel ideální čas na dovolenkovou Nalejvárnu☀️
Abyste si léto užili naplno se všemi radostmi a lákadly, které nabízí, poradíme vám, jak vše ukočírovat🥰
Už v pondělí 3. června, tak se nezapomeňte přihlásit🙋‍♀️

Přečíst celé
Nalejvárna

Dvacátý čtvrtý díl – Hypothalamus – záznam 6. 5. 2024

Hlad, chutě, uzobávání, obezita😳
Co mají tahle slova společného? Hypothalamus🤦‍♀️
Nedává vám to smysl? Přihlaste se na květnovou Nalejvárnu, která proběhne už příští pondělí a zjistěte, jakým způsobem hypothalamus pracuje a proč🤯 A co můžete dělat, aby tukové polštářky na těle nepřibývaly, ale naopak mizely👌

Přečíst celé